Over mij

Is jouw kind hoogbegaafd of heb je het vermoeden hiervan?

Veel mensen denken dat bij hoogbegaafde kinderen alles aan komt waaien. Ze begrijpen alles toch immers snel en goed? Dat dit in de praktijk vaak heel anders blijkt te zijn, heb ik zelf ervaren met onze zoon. Hij voelde zich eenzaam en onbegrepen en worstelde flink met zijn hoogbegaafdheid. Als ouders moesten wij enorm zoeken naar de juiste manier om hem daarbij te helpen. Ik weet dus uit ervaring hoe dat voor ouders voelt en juist daarom ben ik Jij bent unIQ gestart.

“Elk kind is uniek!

Ik begeleid hoogbegaafde kinderen op een manier die aansluit bij wie ze zijn.”

Voor ieder kind de juiste begeleiding
Mijn naam is Elsemieke Poel, ik ben 37 jaar en getrouwd met Henry. Samen hebben wij twee kinderen. Van jongs af aan heb ik een interesse gehad in de ontwikkeling van kinderen. Ik volgde daarom de PABO en ging aan de slag in het basisonderwijs.

Wat is het heerlijk om kinderen verder te helpen en ze met meer zelfvertrouwen te laten doorstromen naar de volgende groep. Steeds vaker zag ik op scholen echter dat hoogbegaafde kinderen niet altijd herkend werden. Door gebrek aan kennis, inzicht of simpelweg tijd, kregen zij niet de begeleiding die zij zo hard nodig hadden. Om ervoor te zorgen dat ik zelf die begeleiding wel kon bieden, volgde ik de opleiding Talentbegeleider bij Novilo. De kennis die ik daar heb opgedaan, zet ik in om hoogbegaafde kinderen te helpen met dat wat zij nodig hebben.

“Als ervaringsdeskundige, leerkracht én talentbegeleider heb ik een sterke basis voor mijn praktijk.”

Vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet
Jij bent unIQ is een praktijk die zich richt op het begeleiden van hoogbegaafde kinderen én hun ouders. Zodat ieder kind, met zijn unieke talenten tot bloei kan komen. Door een begeleidingstraject leert je kind zichzelf beter kennen en om te gaan met specifieke eigenschappen. Samen werken we aan een positief zelfbeeld.
Daarmee kan je kind op een positieve manier en vol zelfvertrouwen de wereld en de toekomst tegemoet

jijbentuniq

info@jijbent-uniq.nl

06 13 98 45 24

Neem contact op
Wil je meer weten of liever direct een kennismakingsgesprek inplannen?
Ik hoor graag van je!